eZápis - rozhodčí

autor: Jan Šritter 21.8.2023

PŘED UTKÁNÍM

Elektronický zápis má tu výhodu, že téměř všechno zkontroluje sám. Zapisovatel pouhým otevřením utkání vyplní veškeré údaje o utkání. Vedoucí družstev nebo kapitán vyplní sestavy. To dělají tak, že volí hráče/hráčky ze soupisky, takže není potřeba kontrolovat soupisku, protože nikdo nesprávný se tam nemůže dostat.

Tip:Zkontrujte max. povolený počet H, S a P hráčů, to systém nedělá!

 

V PRŮBĚHU UTKÁNÍ

Stav a postavení na hřišti je vidět ihned přehledně na obrazovce. Pokud chcete zkontrolovat sestavy (dresy, libera, karty) klepnete jednoduše na název družstva v horním pruhu. Jestliže chcete provést nějakou speciální opravu skóre či postavení, požádáte zapisovatele, aby klepnul na zelené tlačítko (menu), volil „Další nastavení utkání“ a provedl požadovanou korekci.

 

PO SKONČENÍ

Jakmile se utkání dohraje můžete umožnit kapitánům zapsat poznámky do zápisu. Následně se kapitáni i rozhodčí podepíší prstem na displeji.

Pak společně se zapisovatelem utkání uzavřete, tím už do něj nepůjde psát. Systém následně ověří výsledek a vyplní ho do VISu. Převede zápis do běžného formátu a jako PDF ho pošle mailem a rovněž vyplní do VISu (jako známý fotozápis).

 

 

Jan Šritter, Kalimero

21.8.2023

Hodnocení: 0 - 0 hlasů
autor: Jan Šritter 21.8.2023

Galerie

ezapis2.jpg

Ke stažení

Vložit komentář

Vkládat nové příspěvky mohou pouze přihlášení uživatelé

Volej TV

Další

Nejbližší akce

Další